HOLISTISK VEJLEDER

Det du tænker påvirker din krop og følelser. Den måde din krop har det påvirker også dine tanker og dine følelser.

Det du putter i munden påvirker også din sundhed og mentale sundhed

Mor og barn healing

Helbreds healings tjek

Har du brug for råd til retning i livet, forståelse for det du oplever, økonomi, kærlighed, arbejde eller bolig. Så vil jeg som din vejleder mærke ind på dig og hvad du har brug for at komme videre.

Hvad får du?:

- Lærer at flytte dine grænser.

- Mærker livet og nærvær til dig selv.

- Hvem er du som menneske.

- Opgaver der inspirer dig.

- En forståelse af dig selv/bevidsthed.

- Velvære og ren afslappethed igennem healingen.

- Værktøjer til at hjælpe dig videre i livet.

- Forebygge ved at lytte til din krop

- Personlig udvikling

- Spirituel vækst

Afslutningsvis samler vi op på de spørgsmål der evt dukkede op undervejs, sådan at du går herfra med en balanceret positiv afklarethed, altid.

Hvad er en Kropsscanning?

Mor og barn healing og helbreds udfordringer 

Jeg laver holistiske behandlinger og søger 'mor og barn healinger' og dig der har helbreds udfordringer hvor jeg vil følge dig/jer over tid i alt fra 1-6 mdr.

Kan du ikke sove eller har du udfordringer i forhold til dit barn af en eller anden art, har du koncentrationsbesvær, stress, været igennem en svær fødsel, operation, kræft, mistet livsgnisten, smerter så er det her måske noget for dig. Jeg vil som din holistisk vejleder følge dig hele vejen, men du skal også gøre din indsats for det🥰🙏. Jeg vil både bruge clairvoyance og healing i mit forløb, der vil blive kigget på alle områder af hele dig og vi arbejder hen imod det du ønsker dig.

Jeg vil igennem min kropsscanninger tegne og bagefter beskrive hvor din udfordring ligger i forhold til chakra, organer, vævet, knogler. Derudover vil jeg kigge på det du spiser, dit mindset og hvad der giver mening for dig og hvad der ellers kommer til mig, samt vil du få healing og evt budskaber og afdødekontakt. Du vil få tegninger af Buddha træet med hjem. Bemærk der vil tages højde for evt. den medicin du tager også.

600 kr for 2 behandlinger pr mdr samt støttende samtaler.

Jeg glæder mig til at arbejde sammen med dig og følge dig hele vejen. Skynd dig at tilmelde dig her hos mig på 61338929 og skriv din udfordring. Ring gerne for nærmere info, send SMS først så vi kan aftale en tid til en samtale.

Holistisk vejleder og Healer

HOPE

Mobile pay - 491542.