SJÆLS MALERIER

SJÆLS MALERI En gave, et sjæls maleri der beskriver din sjæl i farver, eller bånd imellem dig -og dit dyr, din mand, dit barn eller hvad det end måtte være.

Jeg mærker ind på det der kommer til mig. Det er kun ren hjerte energi. Når jeg maler sjæls malerier, bliver jeg vejledt i hvad det er jeg skal male, og hvilke ord der kommer til mig og hvor ord skal skrives.

Til dette maleri fik jeg afvide at jeg skulle skrive en tekst der belyser de ord jeg har skrevet ved maleriet og inden jeg så mig om passede de ind i alt dette. En smuk rød tråd.

Så har du muligheden her for at give en anderledes gave, en konfirmationsgave, en dåbsgave, en veninde gave, en Valentinsgave eller en gave til dig selv.

Males med pastel Pris: 695 kr.

Mobile pay 491542 - livetstrae🌳

Jeg glæder mig til at male dit sjæls maleri.

 

Hvad skal du gøre?:

Bestilling: Send dit fulde navn, og skriv hvem tegningen skal være til på 61338929. Maleriet kan være til dig eller imellem dig og dit barn, dig og din mand. Når du har betalt går mine energier igang, mobile pay 491542, beregn 1-3 uger. Jeg foretrækker du henter billedet hos mig i Nyk F eller hvis jeg er i nærheden af dig kan jeg evt komme forbi med det, dette kan vi indbyrdes aftale. 

🌳Hope🌳

Livetstrae-nu.dk

Facebook: livets trae Insta: livetstraehope

Når du bestiller et sjæls maleri, er det vigtigt for dig at være så åben som overhovedet muligt og at stole på at det billede du modtager er der en grund til. Du skal ej forstå hvorfor, selvom du gerne vil. 

Jeg husker for mange år siden, inden jeg startede på kunstterapi uddannelsen, var jeg på utallige kunstudstillinger, for mig var der en masse ja billeder jeg ej brød mig om, men så skete der det fantastiske at efter jeg så var halvvejs i min kunstterapi udd. at de billeder jeg førhen ej brød mig om, begyndte at kunne lide det var fordi jeg selv var begyndt at se det smukke i mig selv, som jeg forhen ej forstod mig på. Se bort fra billedet generelt og så gør dig umage i og se og koncentrere dig om det positive i alt det ‘Grimme’, iagttag den udfordring dit billede signalere og lad være med at forholde dig kun til en ting, måske af negativ karakter. Se hellere på hvor fantastisk langt det billede fører mig hen og hvad det giver mig. Husk ej at se på billedet som det er dig, men en historie om det vidunderlige udefinerbart. Vær konstruktiv assertiv og tro på at det billede du får er noget der sætter dig fri. Måske kan du ej se det men det kommer. Så tag det ind og tro på at alt er som det skal være. Nameste