SJÆLS MALERIER

og  TIDLIGERE LIV MED LIVETS TRAE

HEALINGS MALERIER

Healings malerier

Sjæls malerier:

Healer op på båndene imellem 2 personer og beskriver det så smukt.

Males det alene til kunden, beskriver det kundens oprindelse, hvor han eller hun har sit ophav.

 

Tdligere liv malerier med livets træ:

Healer op på dine tidligere liv, samt imellem livene på meget dybt plan, du får 2 sider håndskrevet tekst til.

Der kan blive healet op til flere liv tilbage.

Kun på bestilling 

 

SJÆLS MALERI. En gave, et sjæls maleri der beskriver din sjæl i farver, eller bånd imellem dig -og dit dyr, din mand, dit barn eller hvad det end måtte være. Jeg mærker ind på det der kommer til mig. Det er kun ren hjerte energi. Når jeg maler sjæls malerier, bliver jeg vejledt i hvad det er jeg skal male, og hvilke ord der kommer til mig og hvor ord skal skrives. Til dette maleri fik jeg afvide at jeg skulle skrive en tekst der belyser de ord jeg har skrevet ved maleriet og inden jeg så mig om passede de ind i alt dette. En smuk rød tråd. Så har du muligheden her for at give en anderledes gave, en konfirmationsgave, en dåbsgave, en veninde gave, en Valentinsgave eller en gave til dig selv.

CHAKRA DYR - TAROT KORT. Få spirituel vejledning fra dine chakra dyr. Hope har gennem mange tusinde behandlinger, erfaret og arbejdet med dyr, at mange ikke er forbundet med sin krop. Dyrerne fortæller at de er kommet ned for at hjælpe dig med at finde ind til din kerne og værne kærligt og omsorgsfuldt om dig og dit chakrasystem og blive hel igen - fysisk, sjæleligt og åndeligt. Chakra Dyrerne repræsenterer dine chakras, som er forbundet med dine organer og følelser på alle planer. Når du arbejder med dig selv, følger det ydre med, automatisk.Dyrerne glæder sig til at arbejde i dybden med dig. Du kan evt. arbejde med krystaller eller finde en sten på stranden og forstærke dette. Nameste

Jeg er igang med at udvide min alternative forretning med anderledes tiltag. Hvor jeg inddrager dit Livs træ med sjæls malerierne i Et, samt kan du vælge imellem med eller uden eventyr som ses på billedet her. Så jeg søger dig/jer der kunne tænke sig få malet et billede. Jeg kanalisere det ned der kommer til mig, både tekst som billede. Billede størrelsen er A4, det bliver pastel jeg bruger. Prisen er 450 kr ekskl porto - 491542. Send en pb eller SMS på 61338929.

Når du bestiller et Sjæls maleri eller et Tidligere liv maleri, er det vigtigt for dig at være så åben som overhovedet muligt og at stole på at det billede du modtager er der en grund til. Du skal ej forstå hvorfor, selvom du gerne vil. 

Stil altid dig selv det spørgsmål, hvorfor du reagere som du gør.

Jeg husker for mange år siden, inden jeg startede på kunstterapi uddannelsen, var jeg på utallige kunstudstillinger, for mig var der en masse ja billeder jeg ej brød mig om, men så skete der det fantastiske at efter jeg så var halvvejs i min kunstterapi udd. at de billeder jeg førhen ej brød mig om, begyndte at kunne lide det var fordi jeg selv var begyndt at se det smukke i mig selv, som jeg forhen ej forstod mig på. Se bort fra billedet generelt og så gør dig umage i og se og koncentrere dig om det positive i alt det ‘Grimme’, iagttag den udfordring dit billede signalere og lad være med at forholde dig kun til en ting, måske af negativ karakter. Se hellere på hvor fantastisk langt det billede fører mig hen og hvad det giver mig. Husk ej at se på billedet som det er dig, men en historie om det vidunderlige udefinerbart. Vær konstruktiv assertiv og tro på at det billede du får er noget der sætter dig fri. Måske kan du ej se det men det kommer. Så tag det ind og tro på at alt er som det skal være. Nameste 

Sjæle maleri