TRANCE HEALING til

EJER & HUND

 

3 mdr forløb

3 healings session

'Som jeg altid gør, skal der afprøves nye healings metoder og nye tiltag. Hvor jeg vil igennem et healings forløb, heale nogle der har fysiske smerter... og inden jeg ser mig om så har jeg en aftale i hus.

En skøn kvinde jeg kender, har været igennem en knæoperation og har et hævet knæ/ben. Før start, får jeg at vide at hendes hund skal være med i forløbet, fortæller min nyankommen guide mig, som er en healings shaman med tromme og sang.

I første seance, viser min shaman mig sin tromme med hunden herpå og her bliver jeg bare dobbelt bekræftet i at denne hund er forbundet med ejer og skal være med i hele healingsforløbet...woauw😮. Hunden skal selvfølgelig nok sige til hvis han vil ligge på briksen sammen med ejeren og når han har fået nok under healings seancen, han har også selvbestemmelsesret😉.

Vi er nået til tredje healings session, og hendes hund forbliver hos hende under hele healingen, dette har han ikke gjort før. Under alle mine healinger, kommer der igennem mig en gennemstrømning af total lys og varme som brænder i mine hænder som bare pokker. Og ved siden af står min shaman og arbejder på højtryk og til tider overtager han herfra. Det er til tider en vekselvirkning mellem de 2 ting. 

 

Jeg oplever så meget i billeder hvad der foregår hos og i kroppen på ejeren og samtidig med ser og oplever jeg min shamans handlinger på samme tid, det går så hurtigt at dette skal videreformidles frisk fra hjernebarken😜, når healingsseancen er afsluttet. 

 

Seance til seance er altid forskellige, de er aldrig ens. Det er min shamans hummen og trommen heller ikke. Og de oplevelser jeg får på den given dag, er hvad jeg kan holde til og rumme for den sags skyld, det samme er vice versa❤️. På billedet nedenunder ser I en meget træt hund, der har fået healing så hatten passer'.

4 healings session

4 healings session

Denne gang med 4 session arbejdede min shaman på hunden med en af sin tromme ceremonier og jeg healede på ejeren der gik helt ind på dna og celleplan. Hunden fik bearbejdet tidligere ting som ligger til grund for hans adfærd alt dette var meget dybdegående på en kærlig og hjertelig måde og igen lå hunden på maven af ejeren under hele forløbet. Efter genfortælling af min oplevelser og budskaber, er der altid mange ligheder i det ejeren også oplever under min healingssession'.

 

5 healings session

Idag til healing af ejer og hund, oplevede jeg endnu 2 nye energier tiltræde i healingen, med min shaman og gammel healer mand. De 2 nye var en balance energi og en kat som havde endnu en snak med hunden under healingen. Under healingen kogte jeg så meget, at jeg måtte forestille mig Grønland, så jeg kunne køle ned, så stærk var den på en brand varm dag.

 

6 healings session:

'Min healings shaman, gammel mand healer og handicappede mand træder til, de viser mig hvor der skal arbejdes. Jeg har en personlig healer med en kat. Disse forskellige guider arbejder på forskellige dele på kroppen. Jeg ser billeder som jeg videreformidler og som giver mening for ejer'.

 

7 healings session:

Trance healing af hund og ejer. Vi er nu nået ved vejs ende i et 3 mdr forløb og der sker nyt hver gang. Denne gang var det mest hunden, jeg skulle arbejde med eller rettere mine guider. Hunden var trist da jeg kom og glad da jeg var færdig, og ejer var også glad🌳💖🔮💫. #livetstrae#trancehealing#happyness#guides#lovemyjob#

 

Afslutningsvis har healingerne båret frugt. Ejeren har givet udtryk for at hunden er meget mere rolig end før og at hendes opereret knæ (nyt knæ) er blevet betydeligt bedre, og det sagde en lyd og det har det ej gjort, efterfølgende.

6 healings session - halvvejs i forløbet. Hunden ligger på ejerens mave efter healingen og er godt træt efter healingen.