HEALING

Hvad får du?

Tillid til alt er godt

Balanceret tilstand

Udrensning

En større tiltrækning af det du ønsker dig

Lysere og lettere tilgang til livet

Ændring af dine mønstre

Positiv ændringer i dit liv

Selvindsigt

 

Jeg bruger både clairvoyance og eller healing, det er meget forskelligt. Det der er vigtigst for mig at du får klarhed, ro og balance på den udfordring du kom med.

 

Hvorfor healing?.

Igennem sygdom, operationer, depression, angst eller hvad det nu måtte være, ser jeg at mennesket er i ubalance. Efter en healing vil du som oftes føle dig afslappet fysisk og mentalt, og du vil føle dig mere grounded, rolig og afklaret. Med en samtale går Healingen ind og virker dybere og tager fat om det emne og forløser dette, samt tidligere liv. Dette ser jeg som at heale det som var gået tabt, et håb, en brik bliver lyst op igen, brikken, håbet bliver sat på plads i din krop i dit sind og sjæl til at du kan bevæge dig fremad i mod og med styrke. 

Trance healing

HVAD ER HEALING?

Healing betyder at gøre hel og formålet med healing er at genskabe balance i din krop. Alt er energi og går ind og afbalancerer på det psykiske, fysiske og sjælelige plan. Healing giver dig modet tilbage, og giver dig en god oplevelse i glæde og kærlighed. Healing er smukt og er kun positiv energi.

Transformationen vil give dig udvidet bevidsthed, øget indre styrke og styrke din medfølelse. Ny energi- healing tilføres celler, chakra, aura og meridianbanerne, den genopbygger det der er gået i stykker.

Når jeg healer er der direkte kontakt til det højere univers og englenes. Min healingsguide er altid med mig i mit stærke og dybe healings arbejde. Jeg får vist hvor jeg skal heale. Budskaber og beskeder kommer også til mig. Jeg mærker og ser så meget på få sekunder, som jeg formidler når sessionen er slut.

Du har selvfølgelig muligheden for en enkelt healing, dog anbefaler jeg healing over tid. Da det er der jeg ser størst fremskridt, i din væren.