HVEM ER JEG?

Positivitets kort tegnet af mig

Jeg har altid været spirituel -og min kreativ årer startede som 13 årig. I 2008 startede jeg på et selvudviklings kursus hvor healing var et af hovedemnerne, også startede jeg ellers med at forme min egen vej, som healer. Det er igennem healingen jeg har erfaret jeg fik clairvoyante budskaber ned og med min kreativ årer, fandt jeg på et koncept i 2017 hvor jeg maler 'livets træ med budskab' til kunder. I opstartsfasen søgte jeg over 30 kunder til at afprøve mit kreative og spirituelle koncept med stor succes, og har været på adskillige messer hvor der har været fyldt booket hver gang.

 

Parallelt med det, har jeg healet adskellige mennesker i 11 år og sidste år fandt jeg min healingsform - trance healing, der går så dybt ind. Det har fjernet alt fra tankemyldre, hælespor, tandpine, frugtallergi og et opereret knæ der gav lyd fra sig - lyden forsvandt efter jeg healede det over tid.

 

 

Kurser og udd:

Engle Reiki healing  

Telepati/clairvoyance

Bars

Shamanistisk Hotstonemassage

Tegnefilm

Kunstterapi

 

 

Og som telepatør videreformidler jeg det dyrerne allermest vil, fortælle hvad de har på hjertet. Dyrerne vil give dig dit hjerte, til at forstå, til at lytte til deres signaler sådan at vi kan mødes i samme hjerte, en helhed❤️.