TELEPATI

 Telepati

  • Er dit dyr bange for lyde, bange for ting?

  • Måske er det af aggressiv karakter?

  • Vil dit dyr ikke spise sin mad?

  • Tisser dit dyr på gulvet eller hyler dit dyr i tide og utide?

 

Dit dyr prøver altid at fortælle dig noget, som du måske ikke lige kan læse eller forstå! signalerne på, de har aldrig et uønsket adfærd.

 

Der er altid en årsag til dyr reagere som de gør - det er her jeg skaber en dialog med dit dyr for at finde løsningen på den udfordring, ejeren og dyr står overfor.

 

Jeg starter altid lige kort med at fortælle om dit dyrs personlighed, herefter går jeg til sagens kerne på en varm hjertelig måde.

 

Hvad jeg erfarer fra gang til gang i min telepati er, at dit dyr altid har løsningen til den udfordring, i tilsammen står overfor. De løsninger de fortæller mig i billede og sprog er så simple og ligetil. Løsninger bliver altid taget godt imod af ejeren.

 

Som prikken over i’et i min telepati, er det altid vigtigt at stille de spørgsmål du eventuelt har!

1:1 session:

Tid: 1 times varighed med flere spørgsmål.

 

Telepati live 890 kr ekskl. kørsel

Telepati, samt afdød over mail eller telefon 890 kr

Adfærdsbehandling af 3 gange 2500 kr

Telepati live og healing 1500 kr

Dyrehealing 750 kr

 

Tilbud fra maj - september: 

1 spørgsmål til 175kr - mail eller pr telefon. Du sender et billede på forhånd til mig på hopeprzybylak@gmail.com eller 61338929+ mobile pay. Det skal være et tydeligt billede af dit dyr, hvor man kan se øjnene. Skriv navnet på dit dyr og alder og spørgsmål.

 

 

En kunde har vundet en konkurrence i Telepati

På Møns messen var der en kunde som vandt en telepati og idag var jeg så ude at snakke med denne herrer. Han er så sød, smuk og rolig. En Kranio Sakral/Osteopati behandling skal jeg også lave på ham, på et senere tidpunkt.