HVAD SIGER KUNDERNE

TELEPATI

Telepati mellem flere hunde

TELEPATI - RALLY KONKURRENCE

HEALINGS KURSUS

HOLISTISK VEJLEDNING

Kropsscanning med healing og afdøde kontakt

Fra Kunde der var til KROPSSCANNING, healing, samt afdøde kontakt hos mig samme dag.

Hej Hope

Jeg vil først sige mange tusind tak for sidst, det var en dejlig oplevelse. Jeg har tit tænkt på dig og hele opleovelsen og tingene er begyndt at falde på plads, det har taget tid. Min farmor havde noget med armen, lige som jeg havde. Jeg har slet ikke haft ondt i min arm siden jeg var hos dig, den kan blive træt. Men slet ikke smerter som før, det er så fantastisk. Jeg kan jo alt igen. Det er virkelig en dejlig ting. Jeg har altid tørklæde på når jeg gå uden for en dør, det er en rutine og ikke noget jeg tænker over. Men sådan har det altid været, og nu ved jeg hvorfor. Jeg er så glad for jeg var hos dig, det giver så meget mening også i forhold til min søn. Jeg forstår ham jo og har altid gjort det. For jeg mærker tit de samme ting som ham, vi er meget ens og dermed også meget tætte. Jeg er meget glad for den regnbue du så, da jeg snakkede om min søn, det bekræfter mig i det jeg har gjort/ gør for ham er så rigtigt. Og jeg har været tale rør for ham altid, for det har jeg og stået meget alene men stået fast i det jeg så var rigtigt, hele familien omkring mig har syntes, jeg var for mærkelig. Men jeg har været lige glad for det gav jo mening for ham. Det har virkelig fyldt meget i mig uden at tænke over det. Jeg har besøgt farmors grav sted 2 gange og det har været en anden følelse, sådan mere rolig omkring hende. Det har været dejligt, så mange tusind tak for dig. Du er en gave til folket og håber mange kommer forbi dig.

Knus fra Stine

 

2020

HEALING

‘Jeg har været til trancehealing hos Hope. Det var en dejlig og positiv oplevelse. Da jeg kom blev jeg mødt af et varmt og smilende menneske. jeg var lidt usikker på det trancehealing da jeg ikke havde prøvet det før. Hope formåede at berolige mig og jeg slappede helt af nød hvert et sekund. Jeg havde det så godt i krop og sjæl bagefter så jeg har bestilt en ny tid.

Giver mine varmeste anbefalinger til Hope’.

Mvh Connie.

Juni 2019

‘Jeg kan varmt anbefale Hope`s fantastiske trancehealing :) Det har kureret mine hælesporer, som jeg har kæmpet med i 17 mdr. og givet mig mere ro i hovedet og en masse andre ting TAK for dig Hope :)’.

Karina Andersen.

18 marts 2019

 

'Jamen du er jo fantastisk... Klart jeg er glad, når du har fået opløst min frugtallergi gennem 12 år, så jeg nu kan spise frugt. Jeg er så taknemmelig. Af ♥️ tak'.

Annette Ina Hansen 

 

‘Trancehealing er stort... og du er så dygtig. Jeg fik tømt mit hoved for "tankemylder" sikke en lettelse. Mon jeg ville glemme noget? nej slet ikke. Jeg har endda tømt min mail indbakke. Tak for dig’. 

Anita Laugesen.

21 december 2018

AFDØDE DYR KONTAKT

Afdøde dyr kontakt

Følg med på min facebookside: livets trae, hvor jeg sender LIVE med afdøde dyr kontakt. 

LIVETS TRÆ MED BUDSKAB

ANNI

'Hej Hope Så nåede den frem til mig - og har helt klart været værd at vente på. Jeg blev meget rørt, både over det smukke træ men også over ordene. Jeg ser mig selv i de ord. Budskabet 'fokus og omfavnelse' går rent ind og det budskab vil jeg værne om. Tusind, tusind tak 💚'.

Kh Anni

4 april 2018

TELEPATI

juli 2020

Telepati med kat.

'Hej Hope, 'Tusind tak, for din samtale med Nugga, som jeg finder meget oplysende. Du rammer meget rigtigt, både i forhold til at han kan have hovedpine og ømme kæber - han skærer nemlig tænder. Men også i forhold til, at han til tider er oppustet - han prutter meget i perioder 😊 Han bliver også meget nemt stresset, da han reagerer meget på lyde og hurtige bevægelser. Du har givet mig en masse gode input, som jeg vil arbejde videre på og jeg vil styrke min opmærksomhed og bånd til Nugga 😊 Endnu engang tak og jeg henvender mig gerne en anden gang. Hav en dejlig weekend'.

Mange hilsner Pia og Nugga

24 august 2018

 

 

Telepati med kat

'Hope har lavet telepati på min ældste kat ud fra et foto og ramte kattens temperament så fint i sin beskrivelse. Dejligt at få nogle ord på kattens liv set fra den firbenedes øjne, og især var det rart at få at vide at katten ikke led, gigt til trods. Tak Hope for din store hjælp'.

Laila C.

 

 

Telepati med 2 heste - Nakskov hestestutteri.

'Hej igen ☺️ Jeg er lige nødt til at dele det her. Jeg har redet rundt på Linette (fjordhest) i dag, mens jeg prøvede at have Luna i snor ved siden af. Bagefter tog jeg hovedtøjet af Linette - og kunne bare lægge det på Luna uden problemer. 🤩🙌🏼 Jeg ved ikke, hvordan du gør - men tak. 🙏🏼 '

Julie P

12 Juli 2018

julie p - Nakskov hestestutteri

Telepati med 2 hunde

'Kære Hope. Tusind tak for dit besøg, det var utroligt givende, samtiget med at man kommer til at tænke lidt anderledes. Du ramte spot on, der var ikke noget som ikke passede, du er virkelig fantastisk, du kom rundt omkring det hele, så det var slet ikke nødvendigt at stille spørgsmål, for du kom med svarene helt af dig selv 😊 Jeg er utroligt taknemmelig for at få muligheden for at høre hvad mine kære hunde havde at sige, og hvad de godt kunne tænke sig var anderledes, det var rigtigt rart😍 noget som man ellers ikke troede havde nogen betydning. Vi er gået igang med at imødekomme deres ønsker, de er jo enkle og lige til at gøre ☘. Det der bliver svært er nok at finde de rigtige godbidder som de godt kunne tænke sig, men jeg vil kigge efter det du/de sagde og så må vi se 😆😆 Jeg ville ønske alle dyre ejer ville prøve det her, det giver rigtigt meget forståelse, og de kære dyr er jo ikke krævende overhoved, de har også bare ønsker og drømme som alle andre 💞. Du har de varmeste anbefalinger her fra ☘☘'.

Lene B

 

 

Telepati med 2 hunde

 'Hej hope jeg vil gerne takke dig , efter jeg har læst dine to telepati'er med vores meget forskellige hunde , alt det du har fået ned passer , og de er simpelthen så forskellige at jeg er dybt overrasket over hvad du er kommet med jeg har valgt at skifte til et allergi foder , jeg håber det kan hjælpe eddy med hans kløe 🤗 1000 tak må du få et fantastisk 2018'.

Mette W.